Lokalni
English
 Početna - Novosti
Austronet konstrukcija Konstrukcija most
Konstrukcija za Austronet Izrada konstrukcije mosta
Vodeno rezanje - WaterJet Palete
Vodeno rezanje svih vrsta materijala i oblika na mašini WJS NC 4020 EB. Izrada paleta za auto industriju (BMW, Mercedes, FestAlpina, MAN itd).

 

Preduzeće ZAVARIVAČ je društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju, promet i usluge. ZAVARIVAČ je 100% u privatnom vlasništvu, i osnovan je 2002. godine u Prijedoru.

Preduzeće je locirano na regionalnom putu Prijedor-Sanski Most, na petom kilometru od Prijedora, u mjestu Miljakovci, na desnoj strani rijeke Sane.

ZAVARIVAČ je registrovan za djelatnosti proizvodnje metalnih konstrukcija i dijelova konstrukcija, proizvodnje metalnih proizvoda za građevinarstvo, cisterni, rezervoara i sudova od metala, proizvodnje rashladne i ventilacione opreme, izgradnje objekata niskogradnje, postavljanje krovnih konstrukcija i pokrivanje objekata, itd. Preduzeće posjeduje licencu za izradu dijela tehničke dokumentacije i proizvodnju metalnih konstrukcija.

ZAVARIVAČ je ostvario veliki broj referenci u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, kao i zemljama EU.

Ponosni smo na dosadašnje poslovanje i ostvarene ciljeve, i nadamo se da ćemo zajedničkim naporima i obostranom saradnjom zadovoljiti vaše želje i zahtjeve.